• IX Memorial Francesc Candel

  24 novembre, 2017

  La Fundació Paco Candel honorarà el PEN Català, premi en l'Àmbit Social; José Martí Gómez, premi en l'Àmbit de la Comunicació i Agustí Alcoberro, premi en l'Àmbit Cultural. Núria de José, secretària del Col·legi, intervindrà amb Pere Baltà, president de la Fundació. 

  Font: Fundació Paco Candel

  La Fundació Paco Candel entregarà els guardons del 9è Memorial Francesc Candel el pròxim dilluns 27 de novembre a les 19:00h al Col·legi de Periodistes. L'edició d'enguany coincideix amb el 10è aniversari de la mort del periodista i els premis tenen la finalitat de reconèixer persones i entitats que s’hagin distingit pel seu compromís en la cohesió social i la divulgació de l’obra i el pensament candelià. L'acte serà presidit per Isabel-Clara Simó, guanyadora del 49è premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

  El guanyador del premi en l'Àmbit Social ha estat el PEN Català pel seu històric suport als escriptors en situacions de perill, a la llibertat d’expressió i a l’activisme en defensa de les cultures oprimides i els drets lingüístics. El periodista José Martí Gómez ha estat reconegut amb el premi en l'Àmbit de la Comunicació per la llarga trajectòria que va iniciar a mitjans dels anys 60 en el Diario de Barcelona, per passar a Mediterráneo de Castelló i, amb l’arribada de la democràcia, a El País, La Vanguardia i la cadena SER. Finalment, s'ha premiat Agustí Alcoberro amb el Memoria d'Àmbit Cultural per la seva intensa trajectòria d’activisme social i aportacions al coneixement i divulgació de l’edat moderna de Catalunya. 

  La Fundació Privada Paco Candel té com a missió donar suport a les persones immigrades que vénen a Catalunya en el seu procés d'integració a la societat catalana, per compartir-hi el benestar social i laboral, la igualtat d'oportunitats, la cultura i la llengua, tot facilitant el sentiment de pertinença al poble català i partint de l'esperit i els valors inherents en l'obra de l'escriptor i per difondre, promocionar i fomentar l'obra i la personalitat d'en Paco Candel.

  Data: Dilluns 27 de novembre

  Hora: 19:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.