• Ja hi ha finalistes a les Petxines 2020

  1 desembre, 2020

  Els col·legiats i col·legiades tarragonins tenen fins a l’11 de desembre per votar telemàticament els guanyadors de la vint-i-vuitena edició de les Petxines de la Informació, que es converteix en la primera edició virtual de la història. Dimarts, 15 de desembre, es donaran a conèixer els guanyadors.

   

   

  Els finalistes són:

  Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes.

  • Ajuntament de l’Espluga de Francolí

  Per l’atenció als mitjans durant i després de les riuades del 22 d’octubre de 2019, tot i les dificultats que el temporal va provocar en les infraestructures de comunicació.

  • Premsa Regió Sanitària Camp de Tarragona

  Per mantenir-se al peu del canó a l’hora d’atendre les peticions dels professionals de la comunicació, tot i la complexa situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19.

  • Departament de comunicació del Port de Tarragona

  Pel canvi en l’estratègia comunicativa, que contribueix a posicionar la institució en la centralitat que, per dimensió i història, li pertoca al Camp de Tarragona.


  Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

  • Departament d’Interior (etapa del conseller Miquel Buch)

  Pel menysteniment cap a la premsa local durant les hores posteriors a l’accident químic a l’empresa Iqoxe del polígon petroquímic de Tarragona.

  • Iqoxe

  Per la poca accessibilitat durant les hores posteriors a l’accident químic i la poca transparència durant les setmanes i mesos posteriors al sinistre.

  • PortAventura

  Per una comunicació opaca i sovint allunyada del territori, tot i esdevenir un pol econòmic i turístic cabdal de les comarques tarragonines.


  Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat, amb vocació de servei al territori.

  • Tarragona21.com

  Per esdevenir durant els anys una proposta periodística digna i de qualitat en el mapa dels mitjans de comunicació digitals, encapçalada per la veterania del Jaume Garcia.

  • Programa 'Connecta 10 comarques' de TAC12

  Per l’aposta pel territori d’aquest programa de connexions en directe que es realitza conjuntament amb Canal Reus, Canal Terres de l'Ebre i Canal 21.

  • L’Espluga FM Ràdio 

  Per la cobertura informativa que la ràdio municipal va oferir a la ciutadania amb motiu del desbordament del riu Francolí durant la nit del 22 d’octubre de 2019 i els dies posteriors.


  Dimarts, 15 de desembre, es donaran a conèixer els guanyadors de la primera edició virtual de les Petxines de la Informació, després que la pandèmia hagi obligat a suspendre la tradicional festa de lliurament dels premis, que habitualment se celebra a principis de l’estiu.

  Posteriorment, la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes lliurarà als seus guanyadors les estatuetes d’aquesta vint-i-vuitena edició.

  FORMULARI VOTACIÓ

   

  Premis:
  Premis Petxines de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.