• Ja hi ha finalistes a les Petxines 2021

  15 juny, 2021

  Divendres, 2 de juliol tindrà lloc al Teatret del Serrallo la celebració de la Festa de les Petxines de la Informació, que enguany arriba a la vint-i-novena edició. Les votacions es realitzaran la setmana prèvia a la festa de manera virtual.

  Els finalistes són:

  Petxina Oberta: distingeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes.

  • Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona: Per informar puntualment sobre tot allò que té a veure amb l’activitat turística de la demarcació en aquest període d’incertesa per al sector.
  • Creu Roja Tarragona: Per atendre les necessitats informatives dels professionals de la comunicació durant la pandèmia.
  • Sala Trono: Per no defallir en la promoció i difusió de la seva activitat, tot i les dificultats del sector cultural a causa de les restriccions.

  Petxina Tancada: distingeix la font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

  • Confraria de Pescadors de Tarragona: Per les dificultats d’establir comunicació amb el seu president, Esteve Ortiz, i obtenir informació d’interès periodístic.
  • OUIGO: Per la gestió comunicativa de l’acte d’inauguració del trajecte d’OUIGO entre Madrid i Tarragona, a la convocatòria del qual no van tenir accés alguns mitjans de comunicació i corresponsals locals.
  • Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana: Per la deficient organització de la visita al Túnel del Coll de Lilla del 4 de març, en què només es van permetre dues preguntes i hi va haver cert descontrol pel que fa a les mesures de seguretat anticovid durant el trajecte en autobús. 

  Petxina Km. 0: distingeix el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori. 

  • NW La Revista de Reus: Per una dècada de reportatges, entrevistes i informacions en profunditat sobre la capital del Baix Camp.
  • Tarragona Ràdio: Pel desplegament realitzat amb motiu del seu 35è aniversari, amb un programa especial des de la plaça de la Font i una revista commemorativa.
  • Carrer Major: Per la tasca de difusió de la realitat del Camp de Tarragona que realitzen conjuntament les emissores Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, La Nova Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc, Ona La Torre i BXC Ràdio.

  Degut a les limitacions d’aforament en compliment del protocol anticovid i per tal de garantir el dret de sufragi de tots els col·legiats i col·legiades de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, les votacions es faran de manera telemàtica la setmana prèvia a la festa.  Els guanyadors s’anunciaran durant la gala de lliurament dels premis, el divendres, 2 de juliol, a partir de les 20.00 hores, al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1, Tarragona).

  Durant la festa també s’atorgarà, per decisió de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i al marge de les votacions, la Petxina Daurada a un/a periodista vinculat al territori, en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional. 

  L'organització de l'activitat compta amb la col·laboració econòmica de l'Ajuntament de Tarragona.

   

  Premis:
  Premis Petxines de la Informació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.