• Ja tenim guanyadora del concurs de Sant Jordi 2018

  6 abril, 2018

  Núria Cabrera (amb l'usuari @nurphoto d'Instagram) ha estat la guanyadora del concurs de Sant Jordi 2018, impulsat pel Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi. La guanyadora va deixar un comentari a la publicació d'Instagram amb la recomanació del llibre Un oficio de fracasados de Rodolfo Serrano. 

  El Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes ha impulsat per aquest Sant Jordi un concurs a les xarxes socials per conèixer quins llibres sobre periodisme i comunicació són imprescindibles per a un periodista. El premi consisteix en un curs de formació de 10 hores i la possibilitat d'escollir entre una subscripció anual a la revista Capçalera o un lot de llibres. El termini per participar en aquesta iniciativa va finalitzar el passat 23 d'abril a les 23:59h.

  El sorteig s'ha realitzat a través de la plataforma Sortea2.com. La guanyadora ha estat Núria Cabrera i les dues finalistes han estat Pat Soler (usuari de Facebook) i Lidia Cordero (usuari de Facebook i Twitter). La guanyadora va deixar un comentari a la publicació d'Instagram amb la recomanació del llibre Un oficio de fracasados de Rodolfo Serrano. Pat Soler, qui va participar a Facebook, va recomanar el llibre Cabeza de Turco de Gunter Wallraff i Lidia Cordero Triay, qui va participar a Facebook i Twitter, va recomanar El periodisme després de Twitter. Notes per a repensar l'ofici d'Albert Sáez. 

  Per participar en el concurs era necessari disposar d'un compte de Facebook, Twitter o Instagram. El procediment per entrar en el sorteig era diferent segons la xarxa social i és important destacar que cada persona disposarà com a màxim de 3 participacions, una per cada plataforma digital. 

  Les condicions per participar en el sorteig han estat: 

  • Facebook:

  Escriure un comentari a la publicació on s'especifiquen les bases del sorteig amb el títol del llibre de periodisme o comunicació que no pot faltar a la teva biblioteca.

  • Twitter:

  Escriure un tuit amb el títol del llibre de periodisme o comunicació que no pot faltar a la teva biblioteca i acompanyar-lo amb les etiquetes #LaCasaDelsPeriodistes i #SantJordi2018.

  • Instagram:
  1. Seguir a @periodistes_cat.
  2. Donar like a la publicació on s'especifiquen les bases del sorteig.
  3. Escriure un comentari amb el títol del llibre de periodisme o comunicació que no pot faltar a la teva biblioteca.
  4. Mencionar dos amics a qui els hi recomanaries aquest llibre.

  Consulta les bases legals adjuntes en aquesta notícia

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.