• Ja tenim la nova Guia de la Comunicació de les comarques gironines!

  20 setembre, 2016

  La versió 2016 de la Guia inclou moltes novetats: la principal, la versió app que et permetrà tenir al teu mòbil tots els contactes de mitjans, administracions i altres entitats

  La Guia de la Comunicació de les comarques gironines.
  La Guia de la Comunicació de les comarques gironines.
  Autor:
  Anna Estartús

  La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha editat la nova edició de la Guia de la Comunicació de les comarques gironines , un directori que s’ha convertit en una eina imprescindible per als periodistes però que també s’ha fet un nom propi a molts altres sectors. La Guia -que compta amb el suport de la Diputació de Girona- recull les dades de contacte de mitjans de comunicació, administracions, i entitats econòmiques, culturals, socials i turístiques, entre altres.

  L’edició 2016 de la Guia ha ampliat el nombre de pàgines (passa de 205 a 334) però manté el seu format compacte per tal que sigui pràctica d’utilitzar i còmode de transportar. També ha canviat el seu disseny per fer-lo més clar, i inclou ungleres per fer que sigui més fàcil trobar cadascuna de les seccions: Col·legi de Periodistes, Mitjans de comunicació, Administració nacional, Administració local, Administració estatal, Altres entitats, Col·legiats i Premis Mosques de la Informació. A més, la versió digital de la Guia s’anirà revisant periòdicament per tal que les dades estiguin tan actualitzades com sigui possible. Tot i aquestes novetats, la Guia de la Comunicació de les comarques gironines es podrà adquirir per només 5 euros, i els col·legiats poden aconseguir-ne un exemplar de franc.

  Les dades, sempre actualitzades amb l'app de la Guia!
   

  Però la principal novetat d’aquesta edició és la creació de l’app de la Guia de la Comunicació: una eina que permet a tothom tenir dins el mòbil totes les dades recollides a la Guia, i que s'actualitza periòdicament per introduir els canvis que es vagin produint. L’aplicació mòbil, desenvolupada per Sixtemia, es pot descarregar per 0,99 euros i està disponible per a iPhone i Android. La pots buscar com a "Periodistes", "Comunicació", "Girona periodistes" o "Girona guia" i la trobaràs de seguida tant a l'App Store com a la Play Store. 

  Amb l'app trobaràs cada cosa al seu lloc, sense compliacions innecessàries i amb totes les dades ben ordenades perquè a primer cop d'ull puguis saber on buscar. Pots fer cerques de manera senzilla i intuïtiva, i trobar fàcilment el contacte directe de la persona que necessites. A més, et permet trucar o enviar un correu electrònic de la manera mès fàcil possible

  La Guia de la Comunicació de les comarques gironines es va editar per primera vegada l’any 1994, i tot i que en principi estava destinada als professionals de la comunicació, amb els anys s’ha convertit en un directori molt sol·licitat per empreses, institucions i entitats de diversos àmbits.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.