• Juan Cruz presenta "Ciudadano Polanco" al Col·legi de Periodistes

  6 juliol, 2021

  El pròxim dilluns, 12 de juliol, a les 19:00 hores, Juan Cruz, periodista i un dels fundadors del diari El País, presentarà el seu darrer llibre "Ciudadano Polanco. Los hechos de una vida". Ho farà en conversa amb Lluís Bassets, Antonio Franco i Màrius Carol. 

  Aquest llibre polièdric és, en certa manera, el territori de la memòria que va deixar Jesús Polanco. Juan Cruz mostra amb sensibilitat les facetes personals, empresarials, ideològiques i familiars de l'home de negocis que va consolidar el conglomerat de mitjans de comunicació més importants de parla hispana. Defineixen el llibre com el retrat humà d'un individu fet en la batalla de viure nedant a contracorrent al capdavant d'empreses d'èxit envoltades d’enveges i traïcions. 

  Juan Cruz ha publicat aquest llibre a partir de converses que va mantenir amb Polanco durant el 2003, i d'entrevistes als seus col·laboradors, amics i família. S'ofereix un mosaic complert de la vida de Polanco que aporta llum sobre els moments claus de la història d'Espanya, de la que Polanco va ser testimoni quan, després de la mort de Franco, s’obria el camí a una incerta democràcia. 

  La presentació del llibre "Ciudadano Polanco. Los hechos de una vida", de Juan Cruz, tindrà lloc el pròxim dilluns, 12 de juliol, a les 19:00 hores, a la Sala d'Actes del COl·legi de Periodistes. El periodista i un dels fundadors del diari El País, farà la presentació acompanyat de Lluís Basets, Antonio Franco i Màrius Carol. 

  1 Comentari

  1. (no verificat)
   Bon dia, voldria assistir a l'acte presencialment. Em podeu reservar un seient. El meu nom és Lluís Reales Col·legiat 91259

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.