• La Demarcació Catalunya Central recupera els Premis Plata i Plàtan de comunicació

  17 març, 2017

  El Col·legi de Periodistes lliurarà el dimecres 29 de març, a Manresa, els guardons que havia donat durant nou edicions la desapareguda Associació de Periodistes Apunt. Serà en el marc del cicle "Pessics de Vida" i amb l'Òscar Dalmau com a convidat.

  El comunicador Òscar Dalmau participarà en l'acte de lliurament del premi
  Autor:
  Arxiu personal

  El 1997 es van lliurar per primera vegada els Premis Apunt de Plata i Apunt de Plàtan amb l’objectiu de premiar /o donar un toc d’alerta a una persona, entitat o institució per haver afavorit o entorpit la tasca dels periodistes. La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha decidit recuperar l’esperit d’aquests premis que va instaurar l’Associació de Periodistes de la Catalunya Central Apunt i el dimecres 29 de març -just deu any després que se’n convoquessin els últims- els tornarà a concedir.

  El lliurament se celebrarà en el marc del cicle “Pessics de Vida” que, en aquesta ocasió, consistirà en una conversa entre el periodista convidat, Òscar Dalmau, i el periodista de Ràdio Manresa Eduard Font. L’acte començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural El Casino, de Manresa.

  Tal i com estableixen les bases, el Premi Plàtan s’atorgarà a la persona, entitat i/o institució que durant l’any 2016 hagi oposat més resistència a les sol·licituds d’informació per part dels periodistes de la Catalunya Central i/o hagi entorpit d’alguna manera l’exercici de la professió.

  El Premi Plata, per contra, es lliurarà a la persona, entitat i/o institució que amb la seva accessibilitat durant l’any 2016 hagi facilitat la tasca informativa dels mitjans de comunicació del nostre territori.  Els periodistes de la Catalunya Central han estat els únics que durant un procés de decisió interna han tingut la potestat de presentar candidatures als dos premis i de decidir-ne els guanyadors per votació. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.