• La Demarcació de Lleida celebra la IX edició del dia mundial de la ràdio

  5 febrer, 2024

  Catorze emissores s'uneixen per a commemorar el dia mundial de la ràdio amb 12 hores de ràdio des de la sala d'actes de la Diputació de Lleida el proper dimarts 13 de febrer.

  El Col•legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Lleida celebra per novè any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació,– RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló,  Ràdio La Seu, Ràdio Tàrrega, Ràdio Balaguer i Ràdio Les Borges- emetran part de la seva programació des de la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

  Per aquesta jornada es comptarà també amb la participació dels alumnes de 1r curs i 2n curs del Cicle Formatiu Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i So de l'Institut Caparrella, curs 2023-2024 de Lleida i amb alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i So d'Ilerna Lleida.

  Memorial Josep Lluís Cadena

  El 4 de setembre de 2023, l’entorn de la ràdio local va perdre al que havia estat president de la Junta del Col·legi de Periodistes a Lleida,  en Josep Lluís Cadena, qui ens va deixar als 59 anys.

  El seu dinamisme, entusiasme, implicació, professionalitat i passió pel periodisme sempre va quedar pal·lès tant en la seva trajectòria professional pròpia com al capdavant de la junta de la demarcació de Lleida, al Col·legi de Periodistes.  Per aquest motiu, la junta del CPC Lleida ha decidit que a partir d’aquesta novena edició del dia mundial de la ràdio, aquesta diada també s’anomenarà “Memorial Josep Lluís Cadena”, en homenatge a la seva figura.

  La sala d’actes de la Diputació de Lleida acollirà els diferents programes de les emissores lleidatanes i als oients que s’acostin a viure l’experiència de la ràdio en directe. Cada emissora comptarà amb una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit des de les 8 del matí fins les 20 hores del vespre.

  La diada organitzada pel Col•legi de Periodistes de Lleida compta amb la col•laboració de la Diputació de Lleida.

  El tema de l'edició de 2024 del dia mundial de la ràdio, marcat per la UNESCO és La Ràdio: un segle informant, entretenint i educant.  

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.