• La demarcació de Lleida visita Sevilla

  13 setembre, 2018

  Un total de 13 col·legiats encapçalats per la degana Neus Bonet han viatjat a Sevilla aquesta setmana. El grup ha visitat les instal·lacions de la Ràdio Televisió d'Andalusia, Canal Sur, i s'han trobat amb els companys del Col·legi de Periodistes d'Andalusia per intercanviar opinions i experiències sobre l'ofici.  

  La demarcació de Lleida del Col·legi ha organitzat aquesta setmana un viatge a Sevilla en què han participat un total de 13 col·legiats, encapçalats per la degana Neus Bonet. Els membres de la Junta de Lleida Rafael Gimena, Laura AlcaldeEstela Busons també han acompanyat el grup durant les visites institucionals i culturals a la població andalusa. Destaquem la visita a les instal·lacions de Canal Sur i on Bonet ha estat entrevistada pels companys andalusos. 

  Els col·legiats han visitat el Parlament, Junta d'Andalusia i l'Ajuntament de Sevilla, on han pogut intercanviar impressions amb els directors de comunicació d'aquestes institucions. També hi ha hagut un moment per trobar-se amb el Col·legi de Periodistes d'Andalusia en un sopar-tertúlia amb la degana Eva Beatriz Navarrete, el vicedegà Ángle Fernández Millá, i la tresorera Regla Jiménez. 

  Finalment, el grup ha passejat pels carrers de Sevilla i ha visitat els seus llocs més emblemàtics, com per exemple la Catedral de Santa María de la Sede i Giralda, la catedral gòtica cristiana més gran del món; amb turisme de Sevilla, la ciutat i Alcazar dels Reis Cristians; el municipi de Carmona guiats per Prodetur de la Diputació de Sevilla; i el Museu del Baile Flamenco entre altres.  

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.