• La Diputació de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, guanyadors de la XII edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova

  7 desembre, 2022

  La Diputació de Barcelona guardonada amb el Premi Innovació en Comunicació per adaptar-se als nous hàbits de consum amb l’obertura d’un canal de TikTok. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona va rebre el Premi a la Millor Acció en Comunicació per aconseguir dignificar i visibilitzar un col·lectiu que necessita més reconeixement social. El Premi a la Trajectòria va quedar desert.

  • Guanyadors de la XII edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova
  • El Premi Innovació en Comunicació es va concedir a la Diputació de Barcelona
  • El Premi a la Millor Acció de Comunicació es va atorgar al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona
  • Les candidatures guanyadores van presentar-les els col·legiats Anna San Ambrosio i Jordi Morató.

  El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes va anunciar els guanyadors de la XII edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova durant la IV Jornada de Comunicació Corporativa. A la present edició van presentar-se i complir amb els requisits un total de nou candidatures.

  El Premi Innovació en Comunicació es va concedir a la Diputació de Barcelona presentat per la col·legiada Anna San Ambrosio Pijuan. El jurat va valorar la valentia de la Diputació per apostar per TikTok, un canal de comunicació, no tant estès entre l’administració pública. A més, va reconèixer la capacitat d’adaptar-se a un llenguatge informal i al que fins ara no estàvem acostumats. A més, la campanya “La Diputació de Barcelona a TikTok” va demostrar estar alineada amb l’estratègia de comunicació de la corporació i és una molt bona via per donar conèixer els seus serveis a un públic més jove i adaptat als nous hàbits de consum de la ciutadania.

  El Premi a la Millor Acció de Comunicació es va atorgar al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona presentat pel col·legiat Jordi Morató Bullido. La campanya celebrada durant el Dia Internacional de les Infermeres 2022 va ser elegida pel feedback rebut pel seu propi col·lectiu i l’impacte mediàtic aconseguit. També es va qualificar la dignificació i la visibilització d’uns professionals que necessiten més reconeixement social.

  El jurat va decidir que el Premi a la Trajectòria quedi desert per manca de candidatures que complissin amb les bases del premi i per falta de consens.

  Els guardons tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els Premis Gabinets de Comunicació tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Els premis de la XII edició es van lliurar el passat divendres 2 de desembre a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

  Premis:
  Premis de Comunicació Corporativa

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.