• La plataforma YouCheck s'instal·la al Col·legi

  28 gener, 2019

  La startup que s'encarrega d'agilitzar el procés de posar en contacte periodistes i experts tindrà la seva oficina a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Youcheck ha aconseguit recentment 50.000 euros de Google que l'ajudaran a impulsar el negoci. 

  Els membres de la startup Youcheck començaran a treballar, a partir del mes de febrer, en un dels espais de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Així doncs, el lloguer d'una sala situada al centre de Barcelona (Rambla Catalunya núm. 10) els permetrà disposar de tot l'equipament necessari per desenvolupar el seu projecte amb total tranquil·litat i amb totes les facilitats possibles. El Col·legi de Periodistes de Catalunya disposa d'una gran varietat de sales a disposició dels col·legiats i col·legiades que ho desitgin. 

  Youcheck és una plataforma en la qual els periodistes poden trobar fonts i, alhora, aquests experts obtenen un espai per accedir als mitjans de comunicació i guanyar visibilitat. És per això que la plataforma vol agilitzar el procés de posar en contacte amb periodistes i experts.

  La startup neix el novembre del 2018, però la idea té els seus orígens un any abans amb el naixement d’una altra empresa, Percept. L’objectiu era crear una plataforma per a la verificació col·lectiva de notícies online, és a dir, ajudar a detectar les famoses fake news. Ara bé, la startup Percept segueix en marxa i darrerament han desenvolupat un projecte d’intel·ligència artificial aplicat a les fake news amb el qual han rebut 50.000 euros de finançament per part de Google.

   

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.