• La UVic-UCC serà subseu del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central

  30 maig, 2023

  La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya han renovat el conveni marc de col·laboració que els permet continuar desenvolupant activitats conjuntes en docència, recerca, transferència de coneixement, tecnologia i innovació.

  El conveni marc estableix que la UVic-UCC, concretament la Facultat d'Empresa i Comunicació (FEC), esdevindrà subseu del Col·legi de Periodistes de la demarcació de la Catalunya Central, de manera que es convertirà en punt de referència dels professionals del periodisme col·legiats d'Osona i el Lluçanès. Aquesta subseu se suma a la seu que el Col·legi té a la Plana de l'Om de Manresa des de l'any 2014, quan es va crear la demarcació de la Catalunya Central.

  El conveni també preveu que la UVic-UCC i la demarcació Catalunya Central del CPC desenvoluparan activitats de docència, investigació, transferència de coneixement i difusió en matèries d’interès comú, facilitaran la participació de membres de les dues institucions en activitats conjuntes i, entre d'altres, fomentaran l’intercanvi sobre experiències que puguin beneficiar-los.

  A més, també es vol donar un impuls a la col·legiació dels estudiants i dels graduats en Periodisme de la UVic-UCC i facilitar-los orientació de cara a la seva entrada al mercat laboral.

  A través d'aquest acord, que té una vigència de 4 anys, també es vol visibilitzar la voluntat de la nova Junta, proclamada el març de l'any passat, de ser present a la totalitat del territori de la Catalunya Central, estrenyent llaços amb institucions i entitats i descentralitzant els actes que organitza.

  El conveni s'ha presentat aquest dimarts 30 de maig a la Sala Gòtica de l'edifici de la Casa de Convalescència de la UVic-UCC. L'acte ha estat presidit pel degà de la facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic, Josep Burgaya, el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, i la presidenta de la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Mar Martí

  El degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros, ha destacat que la formalització del conveni "no fa més que donar una empenta i suport als grans professionals que surten i sortiran d'Osona i el Lluçanès". Per la seva banda, el degà de la facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic, Josep Burgaya, ha remarcat que "ens agrada que els periodistes tinguin clar que la nostra universitat és la seva i que està a la seva disposició pel que calgui".  

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.