• L'alcalde de Vila-seca

  22 febrer, 2019

  L'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha demanat "les oportunes disculpes" a tots els col·legiats i col·legiades que van manifestar el seu desacord per la manera com va anunciar el comiat de la política després de 30 anys d’exercici. 

  La junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes va fer arribar una carta a Josep Poblet, en què li traslladava, i s’hi sumava, al “desconcert” i la “sorpresa” que alguns periodistes col·legiats havien manifestat per no haver estat convocats a l’acte en què va anunciar el seu comiat de la política després de 30 anys d’exercici.

  L'encara alcalde de Vila-seca ha contestat a la queixa formal del Col·legi a través d'una missiva en què justifica que l'acte en qüestió "no era un acte públic i obert a tothom, raó per la qual no es va emetre la corresponent convocatòria als mitjans de comunicació". El motiu, afirma, és que no va considerar “rellevant” l’anunci de no concórrer a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

  Amb “l'ànim inequívoc de reparar les possibles molèsties que sense voler hagi pogut provocar”, Josep Poblet recorda que, en els dies posteriors a la compareixença, va atendre tots els mitjans que li ho van requerir. "He concedit i estic concedint totes les entrevistes i declaracions demanades i atenent totes les trucades dels mitjans de casa nostra que m'ho han demanat”, destaca.

  "Demano les oportunes disculpes a tots els col·legiats en general i als que us han fet arribar les seves queixes, en particular", diu el batlle a la carta que ha fet arribar al Col·legi. "Només puc afegir que el camí que ara he iniciar no l'he recorregut mai, i per això estic segur que s'entendrà que la meva involuntària omissió només es deu a aquest fet i cap altre", recalca. 

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.