• L’alcalde d’Igualada anuncia durant el debat amb periodistes que la ciutat tindrà un auditori

  13 juny, 2017

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació locals van organitzar, ahir al vespre, a Igualada, l'acte de balanç de mig mandat. L'alcalde Marc Castells es va sotmetre a les preguntes dels periodistes.

  L'alcalde, a l'escenari, i els periodistes, a primera fila
  Autor:
  Jesús Sagués

  Els mitjans de comunicació amb representació a Igualada han passat balanç dels dos primers anys de l’actual govern de la capital de l’Anoia. En un acte celebrat aquest dilluns al vespre al Museu Comarcal de l’Anoia, l’alcalde Marc Castells (CiU), va desgranar l’acció de govern i tot seguit es va sotmetre a les preguntes dels periodistes que segueixen l’actualitat de la ciutat. Hi van ser presents Mar Martí (ACN), Cesc Vilaprinyó (Anoiadiari), Albert Caballé (Canal Taronja), Òscar López (InfoAnoia), Pepeita Segura (L’Enllaç), Jordi Puiggrós (La Veu de l’Anoia), Montse Sanou (Ràdio Igualada) i Enric Badia (Regió7) i va moderar l’acte, Jordi Còdol, periodista igualadí vinculat a El Punt Televisió.

  Marc Castells va explicar que l’Ajuntament i la Generalitat havien prioritzat fer el nou enllaç de la variant d’Igualada a la ciutat per la part sud, pel barri del Rec, per davant de la possibilitat de fer el soterrament de la via del tren i la supressió del pas a nivell. També va anunciar que es crearà una comissió per poder tenir un Auditori a Igualada i treure pressió al teatre de l’Ateneu, i es va mostrar satisfet del procés participatiu que ha seguit l’urbanisme de futur del barri del Rec, una peça clau per dibuixar l’urbanisme de futur de tota la ciutat.

  L’acte de balanç d’Igualada tindrà continuïtat amb les sessions que ha hi ha programades amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el 21 de juny, i l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós,  el 27 de juny.

  • Lalcalde amb el president de l'acte, Jordi Còdol
   Foto:
   Enric Badia

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.