• 'L'Alternativa TV', neix un nou espai audiovisual a la xarxa

  2 febrer, 2015

  Diverses entitats del periodisme posen en marxa un espai de televisió i ràdio compartit sota el nom L'Alternativa TV. El projecte vol ser una plataforma audiovisual i multimedia per internet que doni més visibilitat a noves iniciatives i les ja existents

  Les entitats promotores son: l'associació Sicom.cat, solidaritat i comunicació, la cooperativa que edita  Alternativas Económicas, la Fundació Periodisme Plural ( Catalunyaplural.cat/Eldiario. es i  El Diari de l'Educació), la revista  Mongolia I el col·lectiu que realitza  La Llamborda. La iniciativa compta amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB I la implicació del col·lectiu d'estudiants La Columna ( Lacolumna.cat).

  La presentació d'aquesta iniciativa coincideix amb el primer aniversari de  La Llamborda, el programa de debats que ha obert camí en la televisió per internet. El proper diumenge 8 de febrer de 2015,  La Llamborda realitzarà un programa especial amb la presència de molts dels convidats dels primers dotze programes.

  El nou programa de  L'Alternativa TV neix el proper dimarts dia 10 de febrer als estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB. Amb el mateix nom que el nou espai audiovisual  (L'Alternativa) el programa parlarà de temes d'actualitat a partir d'entrevistes en profunditat i debats protagonitzats per persones que coneixen a fons el tema tractat. I permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur. El programa s'emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure's, com  La Llamborda, en els portals d'internet de tots els mitjans que hi participen. El presentarà Frederic Pahisa.

  L'Alternativa TV està oberta a acollir totes aquelles iniciatives i mitjans que comparteixin els mateixos valors d'un periodisme. compromès amb els ciutadans, crític,  independent, lliure i que fomenti el debat democràtic En aquest sentit, el Grup de Diaris Digitals de Catalunya (GDDC), que agrupa més de vint mitjans de tot Catalunya, estudia la possibilitat d'afegir-se a la iniciativa.

  L'Alternativa TV es presenta el proper dijous dia 5 a les 12 del migdia al Col·legi de Periodistes de Catalunya

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.