• Les oportunitats i els límits del fact-checking

  21 maig, 2019

  Et convidem a assistir a la segona xerrada del cicle que organitza l'Espai Societat Oberta el pròxim 22 de maig a les 18:30h. Eli Vivas, Cristina Suárez i Raúl Magallón debatran sobre el fact-checking com a eina de verificació. 

  Les fake news han contaminat el discurs polític i avui dia estem rodejats d'un bombardeig constant de desinformació. L'Espai Societat Oberta organitza una xerrada per parlar-ne el pròxim dimecres 22 de maig a les 18:30h a la seva seu. Hi participaran Eli Vivas, periodista i cofundadora de VerificatCristina Suárez, periodista d'El Confidencial i ComprobadoES i Raúl Magallón, professor i expert en fake news i desinformació. Modera l'acte Xavier Puig, del Col·legi Periodistes de Catalunya

  Les xarxes socials ens han permès accedir a molta informació, però també han estat el canal de propagació més ràpid per a la desinformació. Ara bé, han sorgit iniciatives de fact-checking o verificadors de dades que estan al servei de la ciutadania i que s'encarreguen d'analitzar la veracitat de les notícies. És possible combatre el fenomen de la desinformació només amb els verificadors de dades? 

  Data: Dimecres 22 de maig 

  Hora: 18:30h - 20:00h

  Lloc: Espai Societat Oberta (Carrer de Sant Eusebi núm. 29-31, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.