• L’Experiència de Periodista arriba a la desena edició

  13 febrer, 2018

  El cicle de conferències s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, que s’ha renovat per cinquena vegada.

  experiència periodista
  El Col·legi de Periodistes i Repsol han presentat una nova edició de l'Experiència de Periodistes a Tarragona
  Autor:
  Carlota Vendrell

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han presentat la desena edició del cicle de conferències Experiència de Periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

  El fotoperiodista Jordi Borràs inaugurarà el cicle dilluns 19 de febrer; dilluns 26 de febrer, serà el torn de la cap de comunicació dels Mossos d’Esquadra, Patrícia Plaja; el 12 de març, hi participarà Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les; i el punt i final del cicle el posarà, el 13 de març, Joan M. Pou, periodista conegut per la retransmissió dels partits del Barça a RAC1, a més de presentar altres programes de ràdio i televisió. Totes les conferències tindran lloc a l'Antiga Audiència de Tarragona a les 19.00 hores. 

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública. L’activitat s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins, que han renovat aquest dimarts 13 de febrer per sisè any consecutiu. 

  En aquest sentit, l’acord, iniciat l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de la desena edició de l’Experiència de Periodista, que inclou la inserció de banners publicitaris a diversos mitjans i l’edició de material gràfic de les conferències; el patrocini d’una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics;  una subvenció destinada al Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi; l’organització d’una visita submarina per a periodistes als biòtops de la costa de Tarragona; i el desenvolupament d’una aplicació mòbil (APP) de gestió i comunicació de rodes de premsa. A més, tots els col·legiats tarragonins han pogut recollir a la seu del Col·legi un exemplar de la Guia Repsol 2018.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.