• Lleida celebra la sisena edició del dia mundial de la televisió

  15 novembre, 2022

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida el proper 21 de novembre commemorarà  per sisè any consecutiu el Dia mundial de la Televisió declarat per les Nacions Unides l’any 1996, amb la col·laboració de diversos i diverses professionals de mitjans públics i privats del territori de Lleida a través de dos tallers de televisió adreçats a escolars de la ciutat de Lleida i que tindrà lloc a l’Auditori Enric Granados- organitzat pel CPC Lleida-.

  Autor:
  Àngel Toapanta

  La finalitat principal d'aquesta celebració és fer de la televisió un mitjà més proper per la ciutadania i que aquesta pugui conèixer de primera mà la labor periodística i com funcionen els mitjans televisius lleidatans en l’actualitat. I ho farem a través del testimoni de les i els professionals que hi participen i que compartiran amb l’alumnat les seves experiències dins la professió.

  La televisió entre els més petits

  A més, dels diferents tallers, com a novetat compartirem amb el públic el Projecte Connectem que duu a terme l’Escola Camps Elisis, el qual està relacionat amb els mitjans de comunicació, en aquest cas la televisió i que tenen com a objectiu treballar la llengua i l’expressió catalana entre els alumnes de primària i secundària.

  Programa Especial

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, realitzarà un programa especial a l'Auditori Enric Granados, que consistirà en diferents tallers en els quals professionals de la televisió lleidatana tant convencional com a digital faran una petita mostra de tot allò que hi ha darrere de les càmeres, com és la producció i la posada en escena d'un programa, franges horàries, etc, com també les eines tecnològiques amb què fan la feina. Els tallers aniran adreçats a grups d'alumnes de diferents col·legis que formaran part del públic i que tindran l’oportunitat de participar de forma més activa amb preguntes i inquietuds al voltant de la televisió.

  Aquest programa especial serà conduït per Laura Alcalde, presidenta de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Per al desenvolupament dels tallers que es duran a terme es comptarà amb la participació del periodistes col·legiats: Òscar Fernández Sánchez, Francesc de Dios Sans, Oriol Bosch, Teresa Macià i Lourdes Ballarín.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.