• Lliurament del premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020 a Anna Bosch

  17 novembre, 2020

  La periodista col·legiada Anna Bosch rebrà el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020 concedit per l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) el proper divendres 27 de novembre a les 12:30h. L'acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Col·legi. Els col·legiats i col·legiades podran assistir a una trobada exclusiva amb Bosch el mateix dia a les 10h. Cal inscripció prèvia.

  L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) lliurarà el divendres 27 de novembre el Premi Ernest Udina a Anna Bosch, periodista col·legiada amb una dilatada experiència com a corresponsal en diversos països. Prèviament, la periodista guardonada participarà en una trobada virtual oberta als col·legiats i col·legiades del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les 10:00h. En aquest cas, caldrà inscripció prèvia i es farà arribar als participants un enllaç per a accedir-hi. L'acte de lliurament del guardó serà telemàtic i es podrà seguir en directe a partir de les 12:30h a través del canal de Youtube del Col·legi.

  El jurat ha valorat el treball d'Anna Bosch com a corresponsal de TVE a Washington, Moscou i Londres, així com a enviada especial en diversos conflictes i com a reportera en diferents programes informatius. En destaca “el seu estil innovador i pròxim, que aconsegueix fer entenedores a l’audiència les complexes relacions internacionals”. La periodista va iniciar la seva carrera a la ràdio i va formar part de l’equip que va llançar Euronews abans de convertir-se en corresponsal de TVE i enviada especial per cobrir esdeveniments arreu del món. Actualment treballa a l’equip d’En Portada de RTVE dedicat a reportatges d’actualitat internacional.

  Les personalitats que han rebut el premi Ernest Udina fins ara són: Jaume Arias, Margarita Rivière, l’Agence Europe, Andreu Claret, Cristina Gallach, Martí Anglada, Soledad Gallego-Díaz, David Gardner, Eliseo Oliveras, Nick Malkoutzis i Samuel Aranda, Can Dündar, Griselda Pastor i Jean Quatremer.

  El Premi Ernest Udina compta amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa”, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Representació a Barcelona de la Comissió Europea, l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la conselleria d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, l’Ajuntament de Barcelona i Diplocat.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.