• Manresa acull la segona edició de la Media Networking Event

  8 maig, 2017

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes (CPC) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) organitzen una nova Media Networking Event el 24 de maig, a Manresa. La jornada és gratuïta i busca oferir als col·legiats noves oportunitats de treball.

  Imatge de la primera edició de la Media Networking Event, l'octubre de 2016
  Autor:
  A.V.

  La trobada s’adreça a periodistes, empreses i emprenedors del sector de la comunicació, proveïdors de serveis de comunicació i empreses de l’entorn multimèdia que tinguin interès en explorar noves oportunitats de negoci. D’aquesta manera es dóna continuïtat a la iniciativa conjunta del CPC i de la UVic-UCC que va començar l’octubre de l'any passat amb una primera edició que es va fer a Vic i que va aplegar una vintena de persones vinculades al món de la comunicació.

  La Media Networking Event es desenvoluparà amb una dinàmica interactiva, durant la qual els professionals tindran l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes amb nous col·laboradors, clients o proveïdors. Un altre dels objectius de la trobada és que permeti identificar noves oportunitats de desenvolupament i creixement per als seus negocis. Finalment es persegueix que el contacte entre professionals permeti crear sinèrgies entre empreses i emprenedors del món de la comunicació.

  La participació en la Media Networking Event és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament omplint aquest formulari, ja que les places són limitades. La trobada s’iniciarà a les 9.30h, a l’edifici FUB2 d'UManresa. La vicerectora del campus Manresa de la UVic-UCC, Sílvia Mas, serà l’encarregada de fer la rebuda institucional dels participants i de donar pas al conferenciant que obrirà la trobada, que en aquesta ocasió serà Xavier Borràs, technical neuromarketing manager, que parlarà de ‘Qui està disposat a pagar els teus productes?’. Seguidament s’iniciarà la sessió de networking. Està previst que la jornada finalitzi a la una del migdia.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.