• Marta Corcoy, presidenta de l'ADPC

  16 juliol, 2019

  La nova junta directiva de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya es marca l'objectiu de promoure la presència de dones als mitjans de comunicació i fomentar la conscienciació sobre la igualtat i el feminisme. Les periodistes Mavi Carrasco, Esther Molas, Montse Puig, Marga Solé, Carmel·la Planell i Angelina Salut acompanyaran Corcoy en l'estructura de l'entitat. 

  L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) va elegir la col·legiada Marta Corcoy com a presidenta de l'entitat, en l'assemblea anual celebrada el passat dijous 27 de juny. Alhora es va escollir la nova estructura de l'ADPC: Mavi Carrasco, tresorera; Esther Molas, secretària; Montse Puig, vocal; Marga Solé, vocal; Carmel·la Planell, vocal i Angelina Salut, vocal. Els eixos de treball que es marca la nova junta són: la necessitat d’obrir l’entitat a noves sòcies joves així com visibilitzar més a les persones de comarques.

  En aquest sentit es proposa presentar la revista Dones Dossier i altres productes de l’ADPC a pobles i ciutats de Catalunya. Es vetllarà en especial per la presència de l’entitat en espais de debat i en altres institucions amb l’objectiu de promoure la presència de dones als mitjans i fomentar la conscienciació sobre la igualtat i el feminisme. L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya continuarà amb les recerques, els tallers, les conferències, la Festa dels Premis de Comunicació no sexista i la sensibilització feminista a través dels mitjans propis de l’entitat i de les xarxes socials.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.