• Masterclass amb Robb Montgomery, expert en periodisme mòbil

  20 setembre, 2022

  El periodisme mòbil és avui una habilitat imprescindible per a qualsevol periodista. Apunta't a la masterclass gratuïta amb un gran expert en aquest camp. Places limitades! 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració del Consolat dels Estats Units a Barcelona organitza una masterclass amb el periodista americà Robb Montgomery, expert en mobile journalism (MoJo).

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració del Consolat General dels Estats Units a Barcelona organitza una masterclass amb el periodista estatunidenc Robb Montgomery, expert en mobile journalism (MoJo). El periodista ens mostrarà quines són les últimes tendències, les noves tècniques i apps per fer periodisme amb el mòbil. Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim dijous 29 de setembre, a les 19.00 h a la seu de Barcelona del Col·legi. 

  La classe magistral serà presentada i moderada per Pipo Serrano, membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes, especialista en periodisme mòbil i director d’estratègia digital de la productora Broadcaster. Montgomery també ensenyarà exemples de bones pràctiques fetes en diferents reportatges i documentals d’arréu del món. La formació es farà en anglès sense traducció simultània.

  Robb Montgomery és autor del llibre Smartphone Video Storytelling and Mobile Journalism. Els seus documentals han guanyat premis destacats als festivals de cinema de Hollywood, Moscou i Berlin. Montgomery, que actualment resideix a Berlin, imparteix formacions sobre periodisme mòbil, transformació digital, reportatge audiovisual i documentals.

  L'expert en periodisme mòbil també és president dels Mobile Journalism Awards i director de Smart Film School. També és docent de periodisme mòbil i design thinking a Scripps School a Ohio University, Berkeley Graduate School of Journalism, Danish School of Journalism, University of London (SOAS), Stockholm University, American University Cairo, i a l’Escola de Periodisme EFJ de Paris i de Burdeus.


  Inscripcions

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.