• Memorial Xavier Batalla: 'Brexit: britànics versus europeus'

  9 octubre, 2017

  "Breixit: britànics versus europeus" és el tercer diàleg del Memorial Xavier Batalla de l'edició d'enguany. L'acte està programat per aquest dimecres 11 d'octubre a les 18:30h al Palau Macaya. 

  El Col·legi de Periodistes col·labora amb el cicle de diàlegs "Una Europa molts dubtes", iniciativa per recordar la figura del periodista Xavier Batalla. "Breixit: britànics versus europeus" és el tercer diàleg d'aquest cicle sobre política internacional que tindrà lloc el pròxim dimecres 11 d'octubre a les 18:30h al Palau Macaya de Barcelona. Jaume Duch, portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu; José Ignacio Torreblanca, politòleg i cap d'Opinió d'El País Rafael Ramos, periodista corresponsal a Londres de La Vanguardia conversaran sobre la relació actual del Regne Unit amb la Unió Europea. 

  El Memorial Xavier Batalla és una iniciativa responsabilitat de la família d’en Xavier Batalla –Judith Adam (esposa), Laura Batalla (filla) i Òscar Batalla (fill)– que compta amb el suport de periodistes que l’estimaven i admiraven.  El Memorial es va inaugurar el gener de 2015 amb la presentació del llibre pòstum de Xavier Batalla, El mundo es una idea, amb una conversa sobre l’ordre internacional entre Javier Solana -exsecretari general de l’OTAN i exalt representant del Consell per a la Política Exterior i de Seguretat Comuna-, el periodista Rafael Jorba i Laura Batalla, periodista i politòloga, a més de filla d’en Xavier Batalla

  Cal confirmar l'assistència inscrivint-vos aquí

  Data: Dimecres 11 d'octubre

  Hora: 18:30h

  Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan núm. 108, Barcelona) 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.