• Menció d'Honor als Premis Ràdio Associació de Catalunya pel Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

  26 abril, 2016
  Ràdio Associació de Catalunya reconeix amb una menció d’honor la tasca realitzada per la demarcació lleidatana del Col·legi de Periodistes per l’organització d'aquesta Diada del passat 12 de febrer, amb 12 hores de ràdio en directe.
  El jurat -a proposta pròpia i del Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya, han decidit otorgar una Menció d’Honor al Dia de la Ràdio a Lleida “per haver aconseguit la complicitat entre emissores públiques i privades, nacionals i locals, a l’hora de reivindicar la ràdio com a mitjà viu, proper i actual”.

  El president del CPCLleida, Rafa Gimena, i tota la Junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Lleida s’han mostrat molt satisfets per aquest reconeixement, donat que és el primer any que el Col·legi organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració de 9 emissores lleidatanes. En concret, RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1, Emun, Alpicat Ràdio i Ràdio Balaguer, que van emetre en directe part de la seva programació des d’una carpa habilitada com a estudi mòbil a la Plaça Sant Joan el dia 12 de febrer. A més, alumnes del Grau de Periodisme i Comunicació de la Universistat de Lleida també van emetre en directe un programa ideat especialment per a l’ocasió.

  D’altra bada, Gimena també ha destacat el suport rebut pels patrocinadors de l’acte, especialment la Paeria i la Universitat de Lleida, així com també ILO Oftalmologia, l’Hotel Senator Condes, el restaurant El Mirador dels Camps Elisis i Prats Advocat.

  Els guanyadors dels guardons de la 16ena edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya s’han fet públics aquest matí de la mà del president de Ràdio Associació de Catalunya SCCL, Jordi Margarit acompanyat de la secretària del jurat dels premis, Margarida Moles, en una roda de premsa que ha tingut lloc a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona.


  Enguany els guardons han estat per:

  MENCIONS D’HONOR:
  - 25 anys RTVAndorra
  - Dia Mundial de la Ràdio a Lleida
  - Carlos Alsina Álvarez, periodista de Onda Cero.

  PREMI AL MILLOR PROGRAMA DE RÀDIO LOCAL: L’especial informatiu sobre l’episodi de núvol tòxic, de Ràdio Igualada.

  PREMI AL MILLOR PROGRAMA DE RÀDIO: Espècies Protegides, de SER-Catalunya

  PREMI D’INNOVACIÓ: ex aequo l’espai Quatre Gats del Suplement de Catalunya Ràdio, i el programa especial del Via Lliure al camp dels refugiats de Presevo (Sèrbia), de RAC1

  PREMI AL MILLOR PROFESSIONAL: Quim Monzó

  GUARDÓ 1924 (audiovisual): Fina Brunet


  La gala de lliurament de premis se celebrarà el proper dijous 28 d’abril, a partir de les 19.30 h, a l’Auditori de l’ONCE. L’acte serà presentat per Quim Masferrer i per primera vegada transmès en directe per streaming a través de la web de www.radioassociacio.cat
  .

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.