• Michael Robinson Premi Vázquez Montalbán

  19 desembre, 2017

  El periodista Michael Robinson ha rebut de mans de la degana Neus Bonet i del president del F.C.Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el XII Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, en la modalitat de periodisme esportiu, a l'Auditori 1899 del Camp Nou. 

  Font: FC Barcelona
  Autor:
  Germán Parga

  El Col·legi de Periodistes i el FC Barcelona formen part del jurat d'aquesta 12ena edició i han decidit entregar el premi al periodista Michael Robinson en reconeixement a la seva llarga trajectòria al capdavant de programes televisius com "Informe Robinson" o "El Día Después"

  El portaveu del jurat i membre de la Junta del Col·legi, Ramon Besa, va anunciar-ho el passat dijous durant el tradicional dinar de Nadal del FC Barcelona amb els representants dels mitjans de comunicació. "No és un periodista de saló. És una garantia de qualitat i un periodista amb qui Vázquez Montalbán aniria a sopar o prendre un whisky després d'un partit", va destacar Besa.

  Michael Robinson va començar la seva carrera periodística, després d'haver recalat a les files de l'Osasuna dos anys, amb les retransmissions de partits en televisions i ràdios. Més tard, dirigiria programes en què s'exposen històries humanes vinculades a l'esport, com per exemple ''Informe Robinson', que ha complert 10 anys aquest 2017. 

  El Premi Vázquez Montalbán és un homenatge a Manuel Vázquel Montalbán i distingeix les trajectòries periodístiques en dues categories: periodisme cultural i política i periodisme esportiu. El jurat de l'edició d'enguany ha estat format per Borja de Riquer, Xavier Folch, Josep Maria Solé Sabaté, Jaume Pujol-Galcerán, Mònica Terribas, Ramon Besa, Joaquim Maria Puyal, Jordi Basté, Sergi Pàmies, Santiago Segurola, Manel Arroyo, Òscar Grau, Xavier Bosch i Josep Vives. 

  Els anteriors premiats del Premi Vázquez Montalbán de periodisme esportiu han estat: 

  Premiat Any
  Patrick Mignon 2004
  Joaquim Maria Puyal 2005
  Juan Villoro 2006
  Simon Kuper 2007
  Candido Cannavò 2008
  Ramon Besa 2009
  Eduardo Galeano 2010
  Santiago Segurola 2011
  Nick Hornby 2012
  Sergi Pàmies 2013
  Eduardo Gonçalves de Andrade ‘Tostão’ 2014
  Michael Robinson 2017
  Premis:
  Premi Vázquez Montalbán
  • Foto:
   Germán Parga
  • Foto:
   Germán Parga
  • Foto:
   Germán Parga
  • Foto:
   Germán Parga

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.