• No et perdis els propers cursos del Col·legi!

  2 octubre, 2018

  Examinarem com es preparen uns butlletins eficients, practicarem la monetització d’un blog i la construcció d’una pàgina web, aprendrem a generar bons continguts per al mòbil i a treure profit de Youtube, explorarem el videojoc com a eina periodística i treballarem l’escriptura creativa.

  Gestiona el teu butlletí

  Barcelona. Dissabte 6 d'octubre (de 09:30h a 14:30h)

  En aquest curs, impartit per Ismael Nafría, analitzarem els elements fonamentals que cal tenir en compte per preparar, publicar i enviar un bon butlletí i repassarem alguns dels casos recents de newsletters que han tingut més èxit en el sector dels mitjans de comunicació.

  Monetitzar un blog: eines recomanades i casos d’èxit

  Girona. Dimecres 10 d’octubre, de 15.30h a 20.30h

  Aquesta sessió, dirigida per Francesc Soler, està pensada perquè els participants es familiaritzin amb una sèrie d’eines (afiliació, autoedició. monetització...) i coneguin, a partir de l’anàlisi de casos d’èxit, com les estan aplicant alguns dels bloggers més importants.

  Taller d'introducció al Wordpress

  Barcelona. Dimecres 10 i 17 d'octubre (de 09:30h a 14:30h)
  Manresa. Dilluns 29 d'octubre i 5 de novembre (de 15:00h a 20:00h)
  Girona. Dimarts 20 i 27 de novembre (de 15:30h a 20:30h)

  Aquest taller, a càrrec de Xavier Codony, pretén donar les eines i els coneixements bàsics per a construir una pàgina web a partir de les plantilles de Wordpress a neòfits en la matèria sense coneixements d’HTML.

  Com aprofitar el canal mòbil en els plans de comunicació

  Barcelona. Dimarts 16 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)

  La tecnologia mòbil ens obre tot un món de possibilitats, tant a qui es dedica a informar com a qui es dedica a comunicar en un sentit més ampli. En aquest curs, Jordi Flamarich ens mostrarà com generar continguts efectius amb el mòbil.

  YouTube per a periodistes creadors. Com treure'n profit

  Barcelona. Dijous 18 d'octubre (de 15:30h a 20:30h)
  Girona. Divendres 26 d'octubre (de 15:30h a 20:30h)

  YouTube és la plataforma de vídeos que molts usuaris utilitzen per mantenir-se al fil de la notícia o bé estar al corrent de campanyes corporatives. És per aquest motiu que creix el nombre de periodistes especialitzats en temàtiques; mitjans de comunicació; editorials; empreses o bé institucions. En aquest curs Ivan Comas ens explicarà com treure'n profit com a periodista, comunicador o gestor de continguts.

  El videojoc com a eina periodística

  Barcelona. Divendres 19 d'octubre (de 09:30h a 14:30h)

  En aquesta sessió, impartida per Marc Bellmunt, plantejarem el videojoc com a eina de transmissió de missatges periodístics, a més d’aproximar-nos-hi tant des d’una vessant teòrica com des d’una vessant pràctica que ens permetrà desenvolupar el nostre propi prototip de videojoc com a peça periodística.

  Escriptura Creativa

  Barcelona. Dimarts 23 i 30 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)

  A través d’aquesta formació, dissenyada per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.