• Nou acord comercial amb el Teatre Poliorama

  5 novembre, 2023

  Els col·legiats i col·legiades teniu descompte en la compra d'entrades de les obres del Teatre Poliorama. Per gaudir de l'avantatge cal accedir a través de l'enllaç promocional que podeu demanar a serveis@periodistes.cat o trucant al 93 317 19 20. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya signa un acord amb el Teatre Poliorama per oferir un descompte especial en la compra d'entrades. Els col·legiats/des i acompanyants podran beneficiar-se d'aquest avantatge comercial. Caldrà acreditar la condició de persona col·legiada, precol·legiada o membre del personal del Col·legi, presentant el carnet col·legial vigent o equivalent.

  Aquestes són les obres on tindreu descompte:

  • YA ME HAS TOCADO EL CUENTO L'Aurora, la Bella, la Ventafocs i la Blancaneus han volat del niu per viure experiències soles al Món Real. Davant aquest inesperat abandonament, els prínceps busquen ajuda per tal de recuperar-les, però... A qui demanen ajuda els prínceps quan la necessiten?. Del 10 de febrer a l’11 de maig de 2024 - 10% de descompte.

  • LA BLANCANEUS I ELS 7 NANS Basada en el conte dels Germans Grimm, aquesta comèdia musical trenca amb els estereotips de gènere i transporta al públic a una història màgica que ha fascinat generacions i generacions dels més petits de casa. De l’11 al 25 de febrer de 2024 - 15% de descompte

  • EL VENEDOR DE FUM (CRÒNICA D'UNA INVENCIÓ) Joia, emoció, llàgrimes, rialles i moltes sorpreses en aquest periple artístic extraordinari, que ens ajudarà no només a entendre la poètica d’aquesta companyia emblemàtica i a desxifrar la història sociocultural recent del nostre país, sinó també a conèixer què és ser un “home de teatre”. - Del 27 de febrer al 5 de març de 2024 - 20% de descompte.

  • QUADERN DE BITÀCOLA - REGGAE PER XICS Amb un vaixell sencer sobre l'escenari i una espectacular escenografia marinera el públic es prepara per viure tot un seguit d'aventures extraordinàries a través d'un repertori musical que combina les composicions pròpies de la banda amb altres clàssics de la música infantil com el "Joan Petit", el "Gripau Blau" o el "Ciclista de Pega".  Diumenge 10 de març de 2024 - 15% de descompte

  • A.K.A (ALSO KNOWN AS) A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del qual nosaltres formem part. D’un moment en què, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels i tot s’esfondra. I és que en Carlos és adoptat… i els ulls dels altres, el nostres, li fan plantejar quina és la seva “veritable” identitat. Perquè en el fons, som qui sentim que som o qui la gent creu que som? - De l’11 al 19 de març de 2024 - 20% de descompte.

  • AMAZING MICHAEL JACKSON Descobrint Michael Jackson repassa la vida del que és considerat com El Rei del Pop i una de les majors llegendes de la música de tots els temps amb un llenguatge adaptat als més petits. És una experiència musical, familiar, interactiva i plena d'adrenalina que no us podeu perdre. 5 de maig de 2024  - 15% de descompte.
  • JO VAIG AMB MI La Sol, una nena a qui li agrada el Martin, farà el possible per encaixar i agradar-li. Però, encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?. El 12 de maig de 2024 - 15% de descompte
  • MICHAEL’S LEGACY Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya com el millor espectacle musical totalment en directe sobre El Rei del Pop en l'actualitat, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company. Dimecres 15 de maig de 2024 - 15% de descompte

  • NON SOLUM Comèdia existencial. Un home que es multiplica i es transforma en molts altres per respondre una pregunta: Què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, algun d’ells no entén res i vol marxar. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? Que no em creuen? Del 26 al 30 de juny de 2024 - 20% de descompte

  Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20.

  El procediment de bescanvi d’entrades és el següent:

  1. Entra a l’enllaç que apareix a l’apartat de cada espectacle.
  2. Selecciona les localitats amb TARIFA GENERAL i, posteriorment, abans de fer el pagament, introdueix el codi perquè s’apliqui el descompte.

  Si aneu en grup, mínim de 10 persones, també disposareu de descomptes al web Top Grups, amb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat: www.topgrups.com.

  Si necessites més informació, pots consultar-la al web de Top Grups.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.