• Nou acord comercial amb Filmin

  16 setembre, 2019

  Ets un apassionat/da del cine i les sèries? Subscriu-te a la plataforma a un preu especial, gràcies a l'acord entre el Col·legi de Periodistes de Catalunya i Filmin.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya signa un acord amb Filmin per oferir un 20% de descompte sobre la subscripció anual a la plataforma de cine i sèries. Els col·legiats i col·legiades podreu gaudir d'un ampli catàleg per només 68€/any (el preu sense descompte és de 84€).

  Podreu veure més de 10.000 títols (excepte les pel·lícules diamant), inclosa una col·lecció dedicada només al món del periodisme. Des del Col·legi de Periodistes hem seleccionat cinc d'aquestes obres audiovisuals que no et pots perdre. Un cop finalitzada la promoció, la subscripció s'autorenovarà al preu vigent del producte. A més, podràs cancel·ar la teva subscripció quan vulguis, sense compromís ni permanència. Accedeix als seus serveis des de dues pantalles de manera simultània.

  Filmin és la primera companyia que va oferir un servei de tarifa plana a Espanya i actualment s'hi poden trobar produccions de tots els gèneres. La voluntat de la plataforma és oferir un nombre limitat de títols de qualitat contrastada, amb premis i prestigi que no et faran perdre el temps. La gran majoria de pel·lícules del catàleg estan disponibles en dues versions: doblada al castellà i en versió original subtitulada en castellà. Tot i això, moltes d'aquestes també estan disponibles en català. 

  Demana l'enllaç promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20

  1 Comentari

  1. (no verificat)
   Hola, soc la col·legiada nº 89218, voldria acollir-me a l'oferta de Filmin per col·legiats i rebre l'enllaç promocional al meu mail, Thaismo@periodistes.org. Moltes gràcies.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.