• Nou acord comercial amb la UOC

  10 maig, 2023

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la UOC han arribat a un acord per oferir descomptes exclusius en graus, postgraus i màsters. Aprofiteu aquesta oportunitat única per a la vostra formació!

  Gaudeix d'un 10% de descompte als graus, màsters i postgraus de periodisme de la UOC

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) arriben a un acord per oferir nous descomptes en graus, postgraus i màsters als col·legiats i col·legiades de cara al primer semestre del proper curs. La universitat compta amb 25 anys d'experiència en l'aprenentatge online de qualitat i disposen d'una àmplia d'oferta formativa en l'àmbit de la comunicació i la informació

  Les condicions són les següents:

  • Graus i màsters universitaris. 18% de descompte fins al 20 de juny i  10% a partir del 21 de juny aplicable a cada una de les matrícules realitzades (primera i posteriors).
  • Formació de postgrau: 30% de descompte fins al 8 de juny, 20% a partir del 9 de juny fins el 4 de juliol i 10% des del 5 de juliol. Descomptes aplicables a cada una de les matrícules realitzades (primera i posteriors). 

  Per gaudir d'aquests avantatges, la matrícula s'ha de fer des del web de la UOC i utilitzar el codi promocional que podeu trobar a l'apartat "El meu panell" (després d'haver iniciat sessió a la web del Col·legi). 

  Aquest acord està pendent de renovació.

  1 Comentari

  1. 93061
   Hola Patricia, has d'anar a la teva intranet (el meu panell) i trobaràs l'enllaç a Codis i enllaços serveis comercials on hi ha un pdf amb el codi que necessites. Qualsevol dubte, pots trucar al Col·legi i t'ho direm. Salutacions

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.