• Nou acord comercial amb Món Sant Benet

  17 juny, 2019

  Els col·legiats i col·legiades teniu tota mena de descomptes exclusius per visitar el centre cultural Món Sant Benet.  

  El Col·legi de Periodistes arriba a un acord amb Món Sant Benet per oferir un 10% de descompte en la visita al centre cultural de Sant Fruitós del Bages. Un dels punts de l'avantatge inclou visita guiada, dinar i transport des de Barcelona per només 54€. El col·legiat/da i 3 acompanyants es poden beneficiar d'aquest avantatge, només cal introduir el codi promocional. 

  Horari:

  • 9.30h. Sortida des de Barcelona (trobada a la parada d’autobús davant La Pedrera - Casa Milà al C/ Provença 261-265. Cal arribar 10 minuts abans).
  • 11.00h. Arribada a Món Sant Benet.
   • Visita als espais monumentals del monestir medieval «Mil anys d’història». A través d’un muntatge museogràfic es fa una immersió en la vida d’un monestir on les veus, els sorolls del dia a dia i les imatges del passat afloren entre les parets mil·lenàries convertint aquesta visita en una experiència singular. Un recorregut pels espais més emblemà­tics del monestir; l’església, el claustre, el celler i les cel·les de la galeria de Montser­rat que permet posar-se a la pell dels seus habitants.
   • Visita a les estances modernistes del monestir «Un dia a la vida de Ramon Casas». Un recorregut que transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, imatges, olors...  guien a través dels salons i habitaci­ons per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.
  • Dinar al restaurant La Fonda. Un dels restaurants del conjunt que ofereix cuina de qualitat i del territori. 
  • 16.30h. Sortida de Món Sant Benet
  • 18h. Arribada a Barcelona (parada d’autobús davant la Pedrera)

  D'altra banda, l'acord també ofereix un 5% de descompte en els paquets promocionals de l'hotel Món Sat Benet i un 10% de descompte en la tarifa allotjament i esmorzar o només allotjament. Cal fer la reserva directament a l’adreça hotel@monstbenet.com.

  Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable. Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)... Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

  Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.