• Nou curs d'especialització en Periodisme Digital

  18 abril, 2017

  L'Institut de Formació Continua de la Universitat de Barcelona imparteix un curs per a aprofundir en les eines digitals i el seu ús periodístic. La formació tindrà lloc els dies 19, 20, 25, 26 i 27 de maig de 9h a 14h. 

  L'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona organitza el curs d'especialització 'Periodisme Digital, una necessitat formativa imprescindible'. El programa formatiu s'iniciarà el divendres 19 de maig i té l'objectiu d'aportar el coneixement necessari per utilitzar les eines digitals i aplicar-les per a investigar, publicar i difondre la notícia. El periodista i professor universitari Pipo Serrano serà l'encarregat de dirigir i impartir el curs.

  La formació pretén ajustar-se a la realitat periodística que vivim actualment: l'adaptació a un llenguatge i un canal més potent i exigent. Els blogs, podcasts, Youtube, Google, xarxes socials, visualitzacions, periodisme de dades, big data, periodisme mòbil (MoJo), emissions en directe, emissions o gravacions en 360º o realitat virtual són alguns dels conceptes que cal controlar per afrontar els nous reptes del periodisme, i que s’abordaran àmpliament en aquest curs. 

  Pipo Serrano és periodista i subdirector i editor digital dels programes de la marca “8 al dia”, serveis informatius de 8tv (Grupo Godó). Periodista expert en noves tecnologies i persona de contacte entre la CNN i “8 al dia” per l’intercanvi de continguts, reportatges i cobertura de fets d’interès per ambdós. Assessor i consultor digital. Professor titular de Periodisme Digital a CEA i University of New Haven i del Màster en Periodisme BCN_NY de la Universitat de Barcelona i la Columbia School of Journalism. Expert i trainer de periodisme mòbil (Mojo).

  Data i hora: 19, 20, 25, 26, 27 de maig de 9h a 14h.

  Lloc: IL3 - Universitat de Barcelona (C/ Ciutat de Granada núm. 131, Barcelona)

  Crèdits: 3ECTS

  Acreditació acadèmica: Certificat d'Extensió Universitària per l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.