• Nova promoció d'ASISA

  17 abril, 2018

  El Col·legi de Periodistes i ASISA arriben a un acord per oferir a un preu especial la contractació d'una pòlissa per a col·legiats. Les pòlisses que es contractin entre l'1 d'abril i el 31 de maig no tindran carències i no es requerirà qüestionari de salut, excepte prescripcions greus.

  L'acord entre el Col·legi de Periodistes i la companyia d'assistència sanitària ASISA ofereix als col·legiats i els seus familiars directes una promoció per als mesos d'abril i maig. Les pòlisses que es contractin entre l'1 d'abril i el 31 de maig no tindran carències i no es requerirà qüestionari de salut, excepte patologies greus. A més, els col·legiats i familiars gaudiran d'una pòlissa dental i alhora sense copagaments de cap tipus. 

  Els preu de contractació són els següents:   

  De 0 a 58 anys 44,95€
  De 59 a 64 anys 47,95€
  Majors de 64 anys  74,95€

  És important destacar que els preus no inclouen l'aplicació del 0,15% corresponent al Consorci de Compensació d'Assegurances (CCS). Podeu consultar totes les condicions en els documents adjunts.

  Per més informació cal contactar directament amb les demarcacions del Col·legi de Periodistes. 

  ASISA és la companyia d'assistència amb més recursos propis: disposa de 15 clíniques, 28 centres mèdics i més de 4.000 metges. La companyia va ser guardonada amb el premi 'Servei d'Atenció al Client 2018' en la categoria d'asseguradores de salut, premi que entrega anualment Sotto Tempo Advertising i que reconeix la qualitat del servei d'atenció de les empreses. 

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.