• Obert el període d'inscripcions per al Premi Turístic Internacional 'Pica d'Estats'

  21 octubre, 2014
  La degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, és la presidenta el jurat d'aquest premi, un dels més importants dins la seva modalitat, que fomenta el Patronat de Turisme de Lleida.

  La Diputació de Lleida, mitjançant el seu Patronat de Turisme, ha obert el període d’inscripció per a la presentació de treballs al 26è Premi Turístic Internacional 'Pica d’Estats' de premsa escrita, ràdio, televisió i Internet i finalitzarà el dia 21 de novembre de 2014.


  El Premi "Pica d’Estats", convocat anualment pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, té 8 categories i una dotació econòmica de 38.000 euros, que el converteix en el més ben dotat econòmicament en la seva temàtica en l'àmbit de tot l'Estat. El certamen destina una dotació de 5.000 euros a cadascuna de les modalitats següents: premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional, reportatge fotogràfic i mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida i 3.000 € a la categoria d’Internet (portals informatius multimèdia). El període d’inscripció es desenvoluparà durant el termini d’un mes i es pot fer al web del Patronat de Turisme (a la columna de la dreta pots consultar les bases del certamen).

  El jurat del 26è "Pica d'Estats" és format per reconeguts professionals del món de la comunicació. La presidenta del jurat és Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En formen part com a vocals Santiago Costa, director de redacció del diari Segre; Josep Cuní, director del programa "8 al dia" de 8 TV; Lluís Foix, periodista i analista polític de La Vanguardia; Antonio Franco, assessor a la presidència del Grupo Zeta; Rafa Gimena, president a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Eduard Navarro, director general de Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió; Mariano Palacín, president de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme; Mònica Terribas, directora d'"Els Matins de Catalunya Ràdio", i actuant com a secretari el director del Patronat de Turisme, Jordi Blanch. El jurat es reunirà a la ciutat de Lleida i farà públic el seu veredicte el dissabte 24 de gener de 2015.

  El Premi "Pica d'Estats" és un certamen plenament consolidat i un referent del periodisme turístic d'àmbit estatal i internacional, tant pel nombre de treballs que s'hi presenten com per la qualitat dels seus reportatges. Cada any el concurs rep al voltant d'uns 200 treballs periodístics de premsa general, premsa especialitzada, ràdio, televisió i Internet. El certamen va rebre en la seva darrera convocatòria 197 inscripcions, de les quals 20 van correspondre a la categoria de premsa internacional.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.