• Oberta la convocatòria dels Premis Montserrat Roig 2018

  14 gener, 2019

  L'Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal de Benestar Social convoquen la II edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i de la comunicació social de Barcelona. El termini per presentar-s'hi finalitza el 31 de gener.

  La degana Neus Bonet forma part del jurat de la II edició dels premis que reten homenatge a la figura de Montserrat Roig. Els guardons tenen com a objectiu estimular, promoure i incentivar una millor informació i un més bon tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació. Les candidatures han de tenir com a eix la ciutat de Barcelona, pel que fa a temàtica, públic objectiu o marc d’incidència.

  Els premis Montserrat Roig 2018 consten de quatre categories: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona i el premi especial del jurat. Els treballs que es presentin a qualsevol de les modalitats a excepció del projecte d’investigació s’han d’haver publicat, emès o difós entre el 16 de desembre de 2017 i el 15 de desembre de 2018. Per la seva banda, el projecte que es presenti a la categoria 'Promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona' s’ha de dur a terme durant l’any 2019 i el primer trimestre del 2020 i s’ha d’entregar acabat com a màxim el 28 de febrer de 2020.

  El jurat atorgarà un premi de 8.000 euros, amb tots els impostos inclosos, per a les categories de periodisme social, comunicació social i promoció a la investigació periodística. Els guanyadors del Premi Montserrat Roig 2018 es donaran a conèixer en l’acte públic de lliurament que tindrà lloc l’11 d’abril de 2019 a les 18:00h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, amb la participació de l’alcaldessa i de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials.

  Omple el formulari d'inscripció

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.