• Obertes les convocatòries del Premi Mila de Periodisme i beca Cristina de Pizan

  26 agost, 2019

  Una inciativa en la que participa el Col·legi de Periodistes de Catalunya, conjuntament amb la Paeria de Lleida, amb la voluntat de promoure la igualtat de gènere. Ambdues convocatòries pretenen distingir els treballs periodístics que impulsen les polítiques de promoció de les dones i la recerca sobre la realitat de les dones a la ciutat, en els diferents àmbits i èpoques històriques.

   

  Convocatòria del XIII Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida

  El guardó té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits. El convoca anualment l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, per animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en aquesta defensa. El termini de presentació dels treballs està obert i finalitza el 31 de gener de 2020.

  Hi poden optar tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digital, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019.

  El Premi Mila de Periodisme preveu quatre categories: premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals. Està dotat amb 6.000 euros, que es distribueix en 1.500 euros per a cadascuna de les quatre categories.

  El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi reconeix les persones i la seva feina i promocionarà els treballs que en resultin guanyadors i es regeix estrictament pels valors del periodisme.

  Presentació de sol·licituds a la XIII Beca de Recerca Cristina de Pizan fins a l’1 de febrer

  Es tracta d’una beca d’investigació que té per objectiu promoure el coneixement sobre la realitat de les dones a Lleida, en els diferents àmbits i èpoques històriques, des d’una perspectiva de gènere, que permeti l’elaboració de propostes per avançar en les polítiques d’igualtat.

  L’import de la beca és de 3.000 euros. El termini per presentar els treballs finalitza l’1 de febrer de 2020 (com és festiu, el dilluns dia 3). El jurat valorarà que el projecte sigui viable, estigui ben fonamentat i estructurat, amb objectius clars, que la informació a obtenir i analitzar sigui rellevant i pertinent als objectius de la beca i tots aquells criteris que el jurat consideri.

  Més informació sobre les dues convocatòries:

  Premi Mila de periodisme

  Beca de recerca Cristina de Pizan

   

   

  Premis:
  Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.