• Obertura dels treballs de l'XIV Premi Mila de Periodisme per la Igualtat de gènere a Lleida

  8 febrer, 2021

  16 treballs opten a les diverses categories de l'XIV Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, que organitza la Demarcació de Lleida conjuntament amb l'Ajuntament de Lleida.

  Rafa Gimena, president del CPC Lleida i Sandra Castro, tinent d'alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes
  Autor:
  Ajuntament de Lleida
  Font:
  Ajuntament de Lleida

  El president del Col·legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Lleida, Rafa Gimena, i la tinent d'alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes, Sandra Castro , s’han reunit aquest matí al Casal de la Dona per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XIV Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

  Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2020 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les
  categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria. 

  En aquesta catorzena edició, opten al premi un total de 16 treballs: 6 en la categoria de premsa escrita, 2 en la de fotoperiodisme, 5 en la de mitjans digitals i 3 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. Estarà presidit per la regidora Sandra Castro i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, una periodista lleidatana designada per Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, una periodista guardonada en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Feminismes.

  L’acte de lliurament de l’XIV Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 10 de març, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.