• Obertura dels treballs de l'XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de gènere a Lleida

  7 febrer, 2023

  24 treballs opten a les diverses categories de l'XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, que organitza la Demarcació de Lleida conjuntament amb l'Ajuntament de Lleida.  El guardó reconeix treballs periodístics que fomenten les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits.

  La tinent d'alcalde, Sandra Castro, i la presidenta de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Laura Alcalde, en el moment de l'obertura del sobre amb les candidatures.
  Font:
  Ajuntament de Lleida

  La 3a tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes, Sandra Castro, i la presidenta del Col·legi de Periodistes-Demarcació de Lleida, Laura Alcalde, es van reunir ahir dilluns al Casal de la Dona, per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

  Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats o emesos durant l’any 2022 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

  En aquesta setzena edició, opten al premi un total de 24 treballs: 4 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 13 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. El jurat, presidit per la tinent d’alcalde i regidora de Feminismes, es farà públic, properament, al web de la Regidoria de Feminismes  www.feminismes.paeria.cat.

  L’acte de lliurament de l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 16 de març, a les 18 h, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.