• Obertura dels treballs del VIII Premi Mila de Periodisme

  5 febrer, 2015
  El president del Col·legi de Periodistes de Lleida i la regidora de Drets Civils de la Paeria han donat fe dels 19 treballs presentats en l'edició d'enguany
  Foto: Paeria
  Foto: Paeria

  El president del Col·legi de Periodistes a Lleida, Rafa Gimena, i la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, van dur a terme ahir al matí al Casal de la Dona, l’acte d’obertura dels treballs presentats al VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. En aquesta vuitena edició, s’han presentat un total de 19 treballs, 6 en la categoria de premsa escrita, 5 en la d’audiovisual, 2 en la de fotoperiodisme i 6 en la de mitjans digitals.

  Durant l’acte d’obertura també es va constituir el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març i que estarà presidit per la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i format pel president del Col·legi de Periodistes de Lleida, Rafa Gimena; a més del nomenament de dues periodistes col·legiades, Teresa Macià -com a premiada en l'edició de l'any passat- i Leo Badia. També es va designar una representant del Consell Municipal de les Dones i una tècnica de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.


  Aquest premi, convocat conjuntament per la Regidoria Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits. La convocatòria d’aquest premi periodístic és una de les actuacions de continuïtat que parteixen de la implementació del II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. Està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2014 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

  El lliurament del VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida i de la X Beca de recerca Cristina de Pizan es farà al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.