• Obertura dels treballs del XI Premi Mila de Periodisme

  8 febrer, 2018

  Onze treballs opten a les diverses categories del XI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, que organitza la Demarcació de Lleida conjuntament amb la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida. 

  A l'esquerra, Rafa Gimena i Sara Mestres; a l'esquerra Isabel Hornos, tècnica de la Regidoria.
  7 febrer, 2018
  Font:
  Regidoria de Polítiques d'Igualtat-Paeria

  El president del Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida, Rafa Gimena, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, s’han reunit al Casal de la Dona per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

  En aquesta onzena edició, opten al premi un total de 11 treballs: 6 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 1 en la de mitjans digitals i 3 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la darrera setmana de febrer. Estarà presidit per la regidora Sara Mestres i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un/a periodista lleidatana designada per Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat

  Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2017 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

  L’acte de lliurament de l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 15 de març, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.