• Periodisme immersiu en realitat augmentada

  25 maig, 2021

  La manera de consumir informació canvia alhora amb la tecnologia. La realitat augmentada és un dels formats més innovadors i més seductors perquè l'usuari es converteix en protagonista. Apunta't a la master class d'Eva Dominguez, experta en periodisme immersiu, el dijous 1 de juliol a les 18:00h de manera telemàtica. Activitat gratuïta per a col·legiats/des i precol·legiats/des. Places limitades!

  El periodisme immersiu aconsegueix implicar l'usuari en una narrativa multimèdia carregada de tecnologia 3D.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i Barcelona Activa coorganitzen una master class sobre l'ús de la realitat augmentada per informar i buscar noves formes de narrar històries. L'experta en periodisme immersiu Eva Domínguez serà l'encarregada de dirigir la sessió en línia el pròxim dijous 1 de juliol de 18:00h a 19:30h. Els assistents coneixeran com els vídeos en 360º, la realitat virtual i la realitat augmentada s'utilitzen en el periodisme. 

  El periodisme immersiu aconsegueix implicar l'usuari en una narrativa multimèdia carregada de tecnologia 3D. Alguns mitjans com The New York Times o la revista Time fa temps que experimenten amb aquest format i aportant una experiència única. "Amb realitat virtual i augmentada posem els usuaris allà on passa la notícia" assegurava Diogo Queiroz, exdirector del diari Publico de Portugal, al GEN Summit de 2019. Aquest tipus de periodisme permet transportar-nos en zones de conflicte o fins i tot reviure fets històrics en primera persona. 

   INSCRIPCIONS

  3 Comentaris

  1. (no verificat)
   M'agradaria participar en la master-class sobre Periodisme Inmersiu. Moltes gràcies!
  2. (no verificat)
   Voldria inscriure'm a la presentació. Sóc col·legiat nº 94098. Gràcies.
  3. (no verificat)
   Hola! Voldria apuntar.me a la masterclass! Gràcies!!

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.