• Premis de Comunicació no Sexista 2016

  8 novembre, 2016

  L'Associació de Dones Periodistes organitza el lliurament dels Premis de Comunicació no Sexista 2016 el 18 de novembre a les 19:00h.

  El divendres 18 de novembre tindrà lloc l’entrega dels Premis de Comunicació no Sexista 2016 en el marc de la commemoració dels 24 anys de l’ Associació de Dones Periodistes de Catalunya. L’acte, al qual hi assistirà la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, tindrà lloc a l’ Auditori del CaixaForum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia núm. 6, Barcelona) a partir de les 19:00h.

  Els Premis de Comunicació no Sexista pretenen promoure i recompensar els mitjans, les institucions i els i les professionals que amb la seva tasca diària ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes. En aquest acte també es lliurarà la II edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, en memòria de la periodista barcelonina Margarita Rivière Martí (Barcelona, 1944-2015). A més a més, també celebrarem els 16 anys de la revista Dones (octubre del 2000), els 6 anys de la nova època, Donesdossier (estiu del 2010) i els 7 anys de la publicació continuada del magazine digital Donesdigital.

  Les categories dels Premis d’enguany són les següents:

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per un periodisme rigorós i de qualitat, fent visibles les desigualtats, les injustícies i la violència estructural que pateixen les dones en països en guerra.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per la sensibilització en documentals contra tot tipus d’explotació sexual i a favor dels drets humans.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per una iniciativa d’introduir continguts feministes en clau d’humor en programes audiovisuals.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per la qualitat en la investigació i la formació en llenguatge i comunicació amb perspectiva de gènere.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per una opinió transgressora a favor del feminisme i l’activisme a mitjans digitals.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per una iniciativa comunicativa d’humor gràfic de sensibilització contra la violència masclista.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per un programa radiofònic que ajuda a entendre i descobrir la sexualitat sense apriorismes ni estereotips de gènere.

  Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2016 per una línia editorial inclusiva a favor de les dones, que visibilitza accions, reptes i avanços en la igualtat.

  Premi Trajectòria 2016 a una periodista de brillant carrera professional.

  Tocs d’atenció a periodistes i mitjans pel tractament discriminatori vers les dones en la política.

  Dia: 18 de novembre

  Lloc: Auditori del CaixaForum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia núm. 6, Barcelona)

  Hora: 19:00h

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.