• Presentació de les conclusions "Els mitjans de Comunicació que necessita Catalunya"

  26 novembre, 2018

  El Col·legi de Periodistes acull la presentació de les conclusions sobre el sistema de comunicació de Catalunya, segona etapa del Congrés Participatiu Catalunya i Futur. L'acte tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de novembres a les 12:00h a la seu de Barcelona del Col·legi. Cal confirmació a info@futurcat.cat. 

  La degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, participa en la presentació de les conclusions de la fase d'experts sobre "Els mitjans de Comunicació que necessita Catalunya" el pròxim dimecres 28 de novembre a les 12:00h a la seu de Barcelona del Col·legi. Al llarg d'aquesta segona etapa del Congrés Participatiu Catalunya i Futur s'ha recopilat totes les aportacions rebudes i s'ha elaborat una proposta de conclusions que han estat esmenades, via web, pels participants en el procés anterior. 

  L'acte comptarà amb la participació de Martí Petit Bozzo, cap d’investigació i projectes del Consell de l’Audiovisual de Catalunya l’Audiovisual a Catalunya (CAC); Enric Marín, expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Pere Oriol Costa, catedràtic emèrit de comunicació de la Universitat de Barcelona. L’acte estarà moderat per la periodista Anna Salvans. Després de les intervencions dels ponents s’obrirà el debat als assistents. 

  El Congrés Participatiu Catalunya i Futur té l'objectiu de definir la Catalunya que Catalunya vol de manera oberta i participativa. Des dels principis constitucionals al sistema electoral, des de les estructures productives a les quals garanteixin la sostenibilitat, des del sistema educatiu al de comunicació, des de les bases que facin possible la societat del benestar al marc català de relacions laborals… tots i cadascun dels detalls que han de servir per construir el nostre futur i fer d’aquest país un lloc millor per viure-hi.

  Els dies 14 i 15 de desembre de 2019 està previst celebrar un Congrés Internacional que projecti arreu del món les propostes catalanes per un món millor, més just, sostenible, equitatiu i solidari.

  Data: Dimecres 28 de novembre 

  Hora: 12:00h - 14:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.