• Presentació del llibre "Antonio Franco, un gegant del periodisme"

  12 setembre, 2023

  Davant del gran nombre d'inscripcions per a la presentació del llibre, hem decidit traslladar l'esdeveniment a una nova ubicació i l'acte tindrà lloc a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (C/ de Sant Pere Més Baix 7, Barcelona), el dimarts 26 de setembre a les 18.30 h. Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte a comunicacio@periodistes.cat o trucant al 93 317 19 20. El canvi d'ubicació ens permet oferir més places de les ja confirmades. Si estàs interessat a venir, inscriu-t'hi en aquest enllaç.

  Antonio Franco, exdirector d'El Periódico de Catalunya, va deixar una petjada inesborrable en el periodisme des de la Transició. El Col·legi de Periodistes de Catalunya vol recordar i homenatjar el periodista amb aquest recull d'articles, entrevistes i cròniques que es presentarà el dimarts 26 de setembre, a les 18.30 h, a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (C/ de Sant Pere Més Baix 7, Barcelona). Tots els assistents rebran gratuïtament un exemplar del llibre. 

  El periodisme català es prepara per homenatjar un dels seus grans exponents, Antonio Franco, a través de la presentació del llibre "Antonio Franco. Un gegant del periodisme". Aquest recull d'articles, entrevistes i cròniques servirà per destacar la inestimable contribució d'Antonio Franco a l'ofici i la seva admirable trajectòria professional. 

  L'experiodista col·legiat i exdirector fundador d'El Periódico de Catalunya va morir el 25 de setembre del 2021. La seva plena de dedicació i vocació el va convertir en tot un referent per al periodisme a Espanya des de la Transició. La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya va atorgar-li el Premi Ofici de Periodista 2021 a títol pòstum. 

  El llibre forma part de la col·lecció "Vaixells de paper" editada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i avui ja compta amb un total de 35 títols. En aquest segell hi trobem firmes de periodistes com Jaume Guillamet, Susanna Tavera, Josep Pernau, Elvira Altés o Carles Geli. Tots els llibres es poden trobar i consultar a la seu de Barcelona del Col·legi.  

  L'acte comptarà amb la presència destacada del degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros, qui serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents i destacar la importància d'aquesta iniciativa per recordar i celebrar la figura d'Antonio Franco. L'acompanyaran els periodistes col·legiats Jaume Guillamet i Maria Iranzo. A continuació, hi haurà una taula rodona amb els periodistes Xavier Vidal-Folch, Rosa Mora, Albert Sáez, i Rosa Massagué amb la moderació de Xavier Casinos. L'acte finalitzarà amb una copa de cava. 

  Tots els assistents rebran gratuïtament un exemplar del llibre. Cal recordar que l'aforamanet és limitat. Aquest acte representa un tribut a la figura d'Antonio Franco i part del seu llegat es conservarà en les pàgines d'"Antonio Franco. Un gegant del periodisme".

  INSCRIPCIONS

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.