• Presentació del llibre "Dones que surten del paper"

  6 febrer, 2019

  Et convidem a la presentació del nou llibre del col·legiat Francesc Canosa i la periodista Elena Yeste sobre l'arribada de les dones al món del periodisme. L'acte tindrà lloc el pròxim 20 de febrer a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  El col·legiat i membre de la Junta de Govern, Francesc Canosa, i la periodista Elena Yeste presenten el seu nou llibre "Dones que surten del paper" el pròxim dimecres 20 de febrer a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. L'obra publicada per l'editorial Fonoll és una antologia de peces periodístiques escrites per dones que mostra l’arribada de les dones al món del periodisme al nostre país entre finals del segle XIX i el primer terç del segle XX. Però també és l'explicació d'un nosaltres, és a dir, la nostra política, societat, cultura, economia, etc. 

  Francesc Canosa Farran és explicador de coses. Llicenciat en Periodisme. Màster en Comunicació Social. Doctor en Comunicació. És director del magazín La Mira, i articulista de l’Ara i de Nació Digital. Col·labora com a analista a Catalunya Ràdio, TV3,La Xarxa i 8TV. També és professor associat a la Facultat de Comunicació Blanquerna. La memòria sobre Catalunya ha centrat la quinzena de llibres que ha publicat: el darrer, Sixena: la croada de la memòria.

  Elena Yeste Piquer és periodista, i professora de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Té un doctorat en Política, Mèdia i Societat, un màster oficial en Estudis Històrics i un màster en Gestió d’Empreses de Comunicació. És coordinadora dels màsters universitaris en Comunicació Política i Social i en Periodisme Avançat Reporterisme, i redactora en cap de Trípodos. Ha publicat Un conflicte de llengües, Premi Ramon Trias Fargas d’Assaig Polític, i L’era de la hipermemòria, Premi d’Assaig Josep Vallverdú. És redactora de La Mira i ha treballat a l’Avui i a Afers exteriors de TV3.

  Data: Dimecres 20 de febrer

  Hora: 18:30h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.