• Presentació del llibre "El periodisme digital amb valor"

  22 gener, 2020

  Et convidem a la presentació de l'última publicació del periodista i col·legiat Enrique Canovaca, que tindrà lloc el pròxim dilluns 10 de febrer, a les 19 h., a la sala d'actes de la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Comptarem amb la participació dels periodistes Santiago Ramentol i Ismael Nafría. 

  El col·legiat Enrique Canovaca presenta el seu nou llibre El periodisme digital amb valor. Claus per a la sostenibilitat de la premsa (Col·lecció Aldea Global)L'acte tindrà lloc el pròxim dilluns 10 de febrer a les 19:00 h. a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'autor intervindrà juntament amb Santiago Ramentol, doctor en Ciències de la Comunicació per la UAB, i Ismael Nafría, periodista i director de la revista National Geographic España. 

  La publicació qüestiona quin model ha d’adoptar avui dia la premsa en l’entorn digital per poder complir amb la seva funció social i informativa. Canovaca reflexiona sobre com els canvis socials provocats per la difusió d’informació a través de les xarxes socials han canviat de forma radical la manera d’informar-se del públic, i com això ha afectat el model de negoci dels mitjans de comunicació, especialment de la premsa. 

  A través de l’estudi de sis mitjans catalans —La Vanguardia, El Periódico, Vilaweb, Ara, Crític i Reusdigital.cat—, el llibre planteja quines han de ser les bases per a la regeneració periodística. Canovaca analitza també com s'haurien d'organitzar les redaccions i quina hauria de ser la proposta de valor dels mitjans per al futur en l’entorn digital.

  Enrique Canovaca és periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili (URV,) on exerceix com a professor associat. Soci i impulsor del diari Reusdigital, ha treballat a Canal Reus TV, El Punt Avui i la revista esportiva CMDSport. En l’àmbit acadèmic, ha investigat les estructures empresarials dels diaris digitals a Espanya i a Catalunya i la narrativa emprada a la televisió.

  Data: Dilluns 10 de febrer 

  Hora: 19:00h 

  Lloc: Sala d'actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.