• Presentació del nou portal Diverscat en Acció

  19 setembre, 2018

  Diverscat en Acció és un nou portal creat i coordinat pel Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi pensat per als professionals dels mitjans de comunicació amb l'objectiu de facilitar contactes i fonts d'informació relacionades amb la immigració i la diversitat cultural al país. L'acte de presentació tindrà lloc el dimarts 2 d'octubre a les 18:30h a la sala d'Actes del Col·legi de Periodistes. 

  El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi presenta el nou portal Diverscat en Acció el pròxim dimarts 2 d'octubre a les 18:30h a la Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes. Aquesta eina pretén proporcionar mecanismes, oferir formació als i les professionals de la comunicació i a les entitats socials, generar sinergies entre els diversos col·lectius que aborden la diversitat i donar suport a les campanyes per erradicar els estereotips i els prejudicis que condueixen al discurs de l’odi i que estan presents en la societat i en els mitjans de comunicació. 

  L’acte de presentació estarà presidit per la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, acompanyada per la Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, Lola López. També intervindran Isidre Ramos, presentació del projecte; Sònia Cormenzana, portal Diverscat en Acció i Joan Palomés i Diana Mizrahi, de Guia de Mitjans Locals de Barcelona

  Juntament amb la presentació del portal Diverscat, es farà públic el directori dels mitjans de comunicació local de Barcelona, una exhaustiva radiografia de la setantena de mitjans escrits, radiofònics, digitals i televisius de tots i cadascun dels districtes de la ciutat amb vocació de servir al veïnat del barri i del districte. Paral·lelament a la confecció de la guia de mitjans locals, Diverscat va elaborar una enquesta sobre el tractament que aquests mateixos mitjans fan de la diversitat cultural i la immigració. 

  Diverscat en Acció inclou una secció d'agenda amb els actes més interessants convocats per diferents actors, una secció amb documents i publicacions recomanades, enllaços a reportatges sobre diversitat, notícies i un directori amb contactes de professionals i persones que treballen en institucions públiques, grups de recerca, experts o membres d'entitats que poden col·laborar o intervenir en els mitjans com a fonts especialitzades. Aquest portal ha estat possible gràcies al suport del Grup de Comunicació de la Xarxa BCN Antirumors i de l’Ajuntament de Barcelona. 

  Data: Dimarts 2 d'octubre

  Hora: 18:30h

  Lloc: Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona

  Grups de treball:
  Periodisme solidari

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.