• Primera trobada d’Emprenedoria i Networking

  4 abril, 2018

  Vine el pròxim divendres 20 d’abril, a les 10:00h a la seu del Col·legi de Periodistes i intercanvia les teves idees i contacta amb col·laboradors per desenvolupar o complementar el teu projecte o negoci. 

  Els col·legiats podreu escoltar casos pràctics de companys del nostre col·lectiu que han esdevingut emprenedors i que estan buscant col·laboradors per als seus projectes. La Primera Trobada d'Emprenedoria i Networking és un espai obert de discussió i d’intercanvi perquè com a freelance o autònom tinguis un punt de trobada habitual per compartir talent i experiències i també generar col·laboracions professionals. Vine a aprendre de l'experiència de col·legiats, només has de confirmar la teva assistència a cfd@periodistes.cat

  La jornada d'aquest divendres començarà amb la presentació del periodista Francesc Soler qui ens explicarà com es va convertir en emprenedor online a través del seu blog www.serliberto.com. També comptarem amb les presentacions dels projectes My second Job Mamá, un blog de reflexió i debat per a la dona professional que esdevé mare al voltant dels 40 i que amb la maternitat, potser s’ha de reorientar professionalment i Inmente, assessoria estratègica en comunicació i narrativa empresarial i que també ofereix serveis de formació. Aquest últim busca especialistes en gabinets de premsa, gràfics i community managers. Finalment, es presentarà un bloc especialitzat en òpera, música clàssica i esdeveniments musicals a Barcelona i un portal de Medi Ambient. 

  Tens un projecte al cap i necessites col·laboradors per tirar-lo endavant? Assisteix a la Primera Trobada d'Emprenedoria i Networking i troba els col·laboradors que necessites. 

  Data: Divendres 20 d'abril

  Hora: 10:00h

  Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

  3 Comentaris

  1. Zouhair El Hairan
   Hola! Cuándo va a durar el evento? Muchas gracias!
  2. 14236
   voldria participar.Tinc un projecte de revista dedicada a l' ajut al dol i al canvi de visió de la mort com un final.En català." Victoria a la Mort" .Necessito financiació i col.laboradors. gràcies
  3. 93061
   Hola Maria Elena, posat en contacte amb cfd@periodistes.cat. Gràcies

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.