• Què és cultura als mitjans de comunicació?

  17 juny, 2015
  El Club TR3SC ens ofereix 10 invitacions dobles als col·legiats/des que vulguin assistir a la xerrada que organitzen el pròxim 25 de juny, 19:00 hores, al Celler el Masroig, #VisÀVisTR3SC amb els periodistes culturals Toni Puntí, Laura Serra i Albert Puig.

  Què és i què no és cultura a la televisió, la ràdio i la premsa? Qui ho decideix? Es discrimina la cultura als mitjans de comunicació? Què ha de tenir una proposta cultural perquè se'n parli als mitjans?

  De tot això i més, en parlarem amb tres veus influents de la cultura a casa nostra: Toni Puntí, Laura Serra i Albert Puig, professionals de llarga trajectòria que ens explicaran el seu dia a dia com a periodistes. A més a més, maridarem la conversa amb els vins Masroig, un dels millors cellers del Priorat amb una llarga història vinícola.

  Toni Puntí (@tonipunti) és tot un referent del periodisme cultural i l'ànima viva del recentment desaparegut programa de televisió Ànima33. Fa 25 anys que treballa a TV3 i és el pare de la revista TimeOut Barcelona. Amant de les arts escèniques i la literatura.

  Laura Serra (@La1raSerra) és cap de Cultura al Diari Ara des de pràcticament el seu naixement, l'any 2011. Des de fa gairebé 15 anys, s'ha dedicat al periodisme cultural en diversos mitjans de comunicació. És una apassionada del teatre.

  Albert Puig (@AlbertPuigCros) és l'home que parla de música a la ràdio. Fa 23 anys que treballa a Catalunya Ràdio i 7 al programa Delicatessen, a Icat.cat. Diu que li agrada tota la música, menys dos gèneres que no vol confessar. Aconseguirem desvelar-ho al Vis à Vis?

  Vis à Vis TR3SC: històries que mereixen ser explicades i vins que enamoren

  El #VisÀVisTR3SC són unes trobades culturals on parlem d'economia, cinema, comunicació, dansa, teatre, literatura, etc. Parlem de tot una mica, de la vida, de l'actualitat, del que ens agrada i el que ens preocupa com a amants de la cultura del nostre país.

  I ho fem tot assaborint alguns dels millors vins de la nostra terra i els embotits de la Cooperativa Plana de Vic. Ens trobem en un palauet preciós, en un carrer estret del Born, que acull el Museu Europeu d'Art Modern, un oasi de l'art figuratiu contemporani a Barcelona.  Per demanar una de les 10 invitacions, envieu un correu amb el vostre número de col·legiat/ada a comunicacio@periodistes.org  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.