• Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer, a l'Experiència de periodista

  19 febrer, 2016

  El cicle està organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

  Sans i Bertran, signant la renovació de l'acord de col·laboració.

  Els periodistes Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer participen en la vuitena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

  El periodista veneçolà Ramón Lobo, col·laborador de mitjans com Infolibre o El Periódico, inaugurarà el cicle dilluns 22 de febrer; El 29 de febrer serà el torn de Joaquín Luna, columnista de La Vanguardia; el 7 de març hi participarà Yolanda López, periodista i reportera de TV3 a Madrid; i el punt i final del cicle el posarà el tertulià televisiu i radiofònic Ernesto Ekaizer, el dia 14 de març.

  L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

  Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa i Toni Clapés.

  Les conferències es duran a terme a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3). L’entrada és lliure.

   
  Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol
   

  L’activitat s’inclou en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

  En aquest sentit, l’acord, iniciat l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de la vuitena edició de l’Experiència de Periodista i d’una jornada de caràcter formatiu que es concretarà en les properes setmanes. A més, tots els col·legiats tarragonins han pogut recollir a la seu del Col·legi un exemplar de la Guia Repsol 2016.

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat avui la reedició, per quart any consecutiu, d’aquest compromís de col·laboració.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.