• Reconeixement a la divulgació mèdica: obert el termini per al IV Premi Periodístic de Medicina Interna

  27 juliol, 2023

  La Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI) ha anunciat la convocatòria del IV Premi Periodístic sobre Medicina Interna 2023, amb l'objectiu de reconèixer la tasca informativa dels professionals de la comunicació en l'àmbit de la Medicina Interna.

  Convocat el IV Premi Periodístic de Medicina Interna del SEMI
  Font:
  SEMI

  El premi busca posar en valor els continguts periodístics que tractin sobre aquesta especialitat mèdica des de diverses perspectives, incloent-hi l'enfocament mèdic i social. Fins al 13 d'octubre, es poden presentar periodistes de tot l’estat amb articles, treballs, entrevistes i reportatges relacionats amb la Medicina Interna, publicats o emesos, des de l’1 de gener fins al 13 d'octubre de 2023, inclòs. El premi consisteix en una dotació econòmica de 4.000 € per al millor article o treball presentat. A més, no s'estableix un límit en el nombre de treballs que un professional de la comunicació pugui presentar.

  Un dels aspectes que es tindrà en compte en la valoració dels treballs presentats serà la divulgació de la labor desenvolupada pels especialistes en Medicina Interna, especialment en els àmbits assistencials, docents, de gestió, d'investigació i de coordinació amb altres professionals de la salut. A més, es destacarà especialment les iniciatives que busquin posicionar el pacient en el centre de l'assistència sanitària i difondre la feina dels metges interns a Espanya.

  Per a optar al premi, els participants hauran d'enviar per correu postal un PDF del text o l'exemplar original (en el cas de premsa, revistes, agències o mitjans electrònics) o un arxiu d'àudio/vídeo o tall en el suport corresponent (en el cas de televisió i ràdio), juntament amb les seves dades de contacte (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic de contacte) a l'adreça indicada per la SEMI.

  El jurat del premi estarà format per membres de la Comissió Permanent de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI) i del personal de Comunicació i Direcció Executiva de l'entitat. El veredicte es farà públic durant el marc del 44è Congrés Nacional de la SEMI, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a València. Aquest premi és una oportunitat per a tots els professionals de la comunicació que treballen per posar en relleu la importància de la Medicina Interna i de la tasca realitzada pels seus especialistes.

  Per a obtenir més informació o per consultar les bases del concurs es pot fer a través de la pàgina web de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI).

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.